Bike Rental

 

Voor het huren van een fiets kunt u bij ons terecht. Al onze huurfietsen worden regelmatig onderhouden en beschikken over drie versnellingen, handremmen, verlichting en twee Abus sloten. Voor extra zekerheid kunt u voor de huurperiode een fietsverzekering afsluiten.

 

Voor het huren van een fiets vragen wij een geldig ID en Creditcard op dezelfde naam, hier maken wij een kopie van (u krijgt de kaarten direct weer mee). Bij het inleveren van de fiets geven wij de keuze aan de klant om de kopieën te vernietigen in onze papierversnipperaar of wij overhandigen de documenten weer terug aan de klant. Bij digitale inzendingen worden de gegevens vernietigd op het moment de fietsen in goede orde bij ons zijn ingeleverd.

 

Kosten fietsverhuur per dag (24uur) zonder verzekering: 

 

1 dag: €15

2 dagen: €25

3 dagen: €30

 

Kosten fietsverhuur per dag (24uur) met verzekering: 

 

1 dag: €20

2 dagen: €35

3 dagen: €45

 

Bij het huren van een fiets voor 3 dagen of langer bedragen de kosten zonder verzekering 10 euro per dag en met verzekering 15 euro per dag.

 

* met verzekering is de fiets verzekerd bij schade of diefstal. Op het moment dat er geen sleutels aan ons overhandigd kunnen worden zijn wij alsnog genoodzaakt 350 euro in rekening te brengen. 

 

* zonder verzekering word de schade (kosten afhankelijk van het probleem) doorberekend aan de klant. Bij diefstal zijn wij genoodzaakt 350 euro in rekening brengen. 

 

Als de sleutel is gebroken of wanneer u de sleutels bent verloren hebben wij in de meeste gevallen reserve sleutels. Mocht dit niet het geval zijn dan dient u op locatie - op uw eigen kosten -  de sloten te laten openslijpen door een mobiele fietsenmaker. Wij zijn dan genoodzaakt het ringslot en kettingslot in rekening te brengen. 

 

Bij het invullen van onderstaand formulier geeft u akkoord dat u onze fietsen huurt o.b.v. bovenstaande voorwaarden.

 

 
Privacyverklaring AVG Love Cycle Pdf
PDF – 223,2 KB 12 downloads